Schade oldtimer Schade landbouwwerktuig
Schade motorfiets Schade caravan
Schade bromfiets Schade personenauto
Waarborgfonds
Contra Expertise
Total Loss
Geschillen
   
   
 
Werkwijze total loss
   
Wanneer uw voertuig total loss is dan neemt de schade-expert contact met u op.
U geeft dan aan of de dagwaarde met u of met een auto- of schadebedrijf geregeld moet worden. Na een marktonderzoek zal de schade-expert de dagwaarde vaststellen. Ook wordt het voertuig direct via een Total Loss Bureau aangeboden voor de restwaardebiedingen. Zodra deze restbiedingen bekend zijn, dit is binnen 5 werkdagen, wordt de schade geregeld waarna u wordt geïnformeerd.. Hierna wordt het voertuig via het Total Loss Bureau verhandeld aan de opkoper met het hoogste bod. De restwaarde wordt door de opkoper contant betaald bij het bedrijf waar het voertuig staat of rechtstreeks aan u. Ook wordt er door de opkoper een vrijwaring afgegeven waardoor automatisch de wegenbelasting stopt. Het vrijwaringsbewijs heeft u ook nodig om uw verzekering te beëindigen.

Accessoires
Het voertuig wordt verkocht met alle gemonteerde accessoires. De universele radio installatie en losse goederen zoals een kinderzitje e.d. kunt u uit het voertuig halen. Indien u accessoires zoals de lichtmetaal velgen e.d. wilt behouden dan moet u dit vooraf aan de schade-expert kenbaar maken. Neem bij twijfel contact op met de schade-expert.
Als u uw voertuig wilt behouden geef dit dan zo snel mogelijk op aan de schade-expert.

Bij inboedel, opstal en veterinaire schade neemt de schade-expert onmiddellijk nadat hij de opdracht heeft ontvangen contact op met de schadeleidende partij.


WIT Webdesign
   
   A.N. EXPERTAX B.V.
  
Trompetterstraat 32, 5361 ER Grave, Tel. 0486-472971, Fax 0486-475836, E-mail: info@expertax.nl